2013-09-02 10:01:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Meglepetésekkel teli napja lehet

Napi horoszkóp szeptember 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Egy szomszédja ma igencsak sok bosszúságot okozhat önnek. Reagáljon határozottan, de válogassa meg a szavait és a tetteit. Nehogy a végén önt vádolhassák a konfliktus kirobbantásával. Ha nagy a baj, forduljon a hatóságokhoz!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma módja lesz bebizonyítani a kedvesének szeretetét, hűségét és kitartását, és mindezekről ön is bizonyságot kaphat tőle. A kölcsönösség a társkapcsolat alapja, és erről nem csak beszélni kell. A tetteik többet érnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egyik családtagja ma alaposan felboríthatja a napi programját. A bonyodalmak továbbgyűrűznek, és akár a munkahelyén is gondokat okozhatnak. Önön is sok múlik: a találékonyságán, és a szervezőkészségén egyaránt.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Már néhányszor megégette magát érzelmi téren, ezért nehezebben kezel kapcsolati konfliktusokat. De nézzen magába: ön is képes volt már sebezni. Még akkor is, ha egyébként nem is akart. Legyen elnézőbb a kedvesével!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Szétszórt és kapkodó lehet a mai napon, ezért fennáll a veszélye annak, hogy elfelejt valami fontos dolgot. Ezért ma kétszeres jelentőséggel bír, hogy vezet e határidőnaplót, vagy van-e valaki, aki kézben tartja az ön dolgait.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ha ma meghiúsul egy tervezett útja, ne essen kétségbe. Akkor az valószínűleg vagy nem is volt fontos, vagy ott érné csalódás. Bizonyára egy felesleges úttól kímélte meg magát. A keletkezett üres időt viszont nagyon jól fel tudja használni.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Beleütheti ma az orrát valami olyan dologba, amibe nem kellett volna. Hová tűnt a szokásos tapintata? Még a legjobb szándéka is idegesítőnek tűnhet fel, ha nem kérték a segítségét. A hallgatásával ma jóval többet tehet az illetőért.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha mindig mást mond, mint amit gondol, akkor ne csodálkozzon, hogy a többiek nem bírnak eligazodni önön. Ez különösen akkor lehet baj, ha ön vezető pozícióban van, és elvárásokat támaszt. A megfogalmazásban törekedjen az egyértelműségre!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön igazi játékos típus, szeret kockáztatni, szereti a változatosságot. Ha azonban többeket is képvisel valamiben, akkor nagyon meg kell fontolnia, mekkora rizikót is vállal. A mérlegelésben kérje ki a társa, kollégája tanácsát!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Meglepetésekkel teli napja lehet: új helyzetek, új lehetőségek várják. A kihívásoktól talán fél egy kicsit, de az izgalmas helyzetek inkább jót tartogatnak. A mai napon új barátra is szert tehet. Nyissa ki a szívét!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ne akarjon mindent megtudni a kedveséről! Mindenkinek lehetnek titkai, vagy féltve elhallgatott gyarlóságai. Ha majd olyan lesz a helyzet, hogy szükségét látja, akkor úgyis be fogja avatni önt. Addig is legyen tisztelettudó!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Valamiben kételyei támadtak, de nem tudja eldönteni, hogy elmondja-e a kedvesének, vagy sem. Ha a hűségében kétkedik, akkor válogassa meg nagyon a szavait, amikor érdeklődik. A megbántással csak ront a helyzetén.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: